Overeenkomstenrecht

Heeft u vragen over een overeenkomst? Weet u wat er in een overeenkomst moet worden opgenomen? Wij verlenen u graag deskundige bijstand als u hier mee te maken heeft. 

Als ondernemer gaat u dagelijks overeenkomsten aan. Gelukkig levert dat in verreweg de meeste gevallen geen problemen op. Maar weet u exact wat er juridisch gezien in een overeenkomst moet worden opgenomen? En wat als u twijfelt over de uitvoering van een overeenkomst, door uzelf of door de partij met wie u zaken doet?

Afspraak is afspraak

Wij zien dat ondernemers regelmatig vragen over een overeenkomst hebben. Wij zien ook dat lang niet altijd duidelijk is of conform afspraak is gehandeld en dat de uitgevoerde prestatie lang niet altijd deugdelijk is.

Heeft u daar mee te maken, dan kunt u bij ons terecht. Ook over algemene voorwaarden. Wij adviseren u graag en wij staan u op professionele manier bij tijdens de onderhandelingen over uw contract. En als een procedure over de inhoud, uitvoering of uitleg van een overeenkomst onafwendbaar is verlenen wij u graag deskundige bijstand.

Onze Overeenkomstenrecht professional

Mr. N. (Natasja) Robijn-Meijer

Advocaat en Vennoot
Lees meer