Coronamaatregelen

CORONA-MAATREGELEN VAN DEN HOLLANDER ADVOCATEN

Het Corona-virus houdt ons allemaal bezig. Het is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid de verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Daarom hebben ook wij een aantal maatregelen getroffen. Doel daarvan is de gezondheid van onze collega’s, relaties en van u zoveel mogelijk te beschermen. Op deze manier hopen wij het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Wij beperken de sociale contacten waar mogelijk. Al onze dossiers zijn digitaal en onze advocaten kunnen daarom vanuit huis werken en u bijstaan. Zij zijn en blijven telefonisch bereikbaar. Onder de knop ‘team‘ vindt u hun gegevens.

Externe contacten zoals besprekingen op kantoor maar ook afspraken op locatie, worden tot het minimum beperkt. Al gemaakte afspraken proberen wij zoveel mogelijk telefonisch te laten plaatsvinden. Wij zullen de adviezen vanuit de overheid opvolgen en dat geldt uiteraard ook voor adviezen vanuit de rechtspraak. Inmiddels zijn geplande zittingen bij rechtbanken, gerechtshoven en bij de Raad van State opgeschort tot en met 28 april aanstaande. Wij hebben onze cliënten daarover inmiddels geïnformeerd.

Zorg voor elkaar. En het allerbelangrijkste: blijf gezond!